Werkwijze & tarieven

Wat gebeurt er tijdens een handanalyse sessie?

Stap 1Stap 1
Eerst voel ik aan je handen wat de temperatuur is, hoe hard of zacht je handen zijn (de consistentie) en bijvoorbeeld hoe flexibel ze zijn.

Stap 2Stap 2
Daarna bekijk ik de vorm en lengte van je palmen en vingers.

Stap 3Stap 3
Begint met het maken van handafdrukken met behulp van inkt. Zo zie ik precies hoe de lijnen lopen (ook de hele fijne lijntjes) en hoe de huidpatronen op jouw palm- en vingertoppen eruit zien.

Stap 4Stap 4
Ik geef tijdens de sessie uitleg op welke gebieden jouw talenten liggen op basis van alle bovenstaande verzamelde gegevens.

Stap 5Stap 5 (optioneel)
Tot slot kun je ervoor kiezen met welk talent of vermogen je verder aan de slag wilt. En maken we samen een nieuwe afspraak om een actieplan te ontwikkelen om het door jouw gekozen vermogen of talent meer in te bedden in je leven (privé of zakelijk).

Tarieven handanalyse sessie

Handanalyse sessie: €95 (sessie duurt ruim 1 uur).
Voor een bedrijfsfactuur op naam komt er 21% BTW bovenop de sessieprijs.

Coachingssessie inclusief uitwerken actieplan €110 (sessie duurt ongeveer 1,5 uur).
Voor een bedrijfsfactuur op naam komt er 21% BTW bovenop de sessieprijs.

Ook nieuwsgierig geworden naar jouw unieke en persoonlijke parels? Lees hier de veelgestelde vragen over handanalyse, of maak direct een afspraak.

Esther in de media

Interview in het Haarlems Dagblad (23 juli 2021) en op Haarlem105 TV (2021).

Beau in de wolken | Handanalyse

Een handanalyse cadeau geven?

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor een speciaal iemand? Geef dan een handanalyse sessie cadeau! Je geeft je vriend(in) of geliefde een bijzonder kijkje in zijn of haar eigen karakter en inzicht in de eigen talenten en vermogens. Neem voor de mogelijkheden van cadeaubonnen direct contact op!

Handanalyse cadeaubon

Handanalyse voor een groep?

Heb je een feestje, een verjaardag of een andere groepsgelegenheid in de omgeving Haarlem? Boek dan de handanalyse speedsessies, waarbij iedere deelnemer een kort handanalyse consult van 10-15 minuten krijgt. Alle deelnemers ontdekken de meest in het oog springende (karakter)eigenschap van zichzelf. Neem voor de mogelijkheden direct contact op!

Maak direct een afspraak

Nieuwsgierig geworden?